Bouw en verbouw

  Brock verstaat onder bouwen alles wat u maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld het uitbouwen van een woning, het verbouwen van een bedrijfspand of de realisatie van een authentieke kapschuur.

  Ook begeleiden we u graag bij de uitvoering van een project. We denken met u mee vanaf de ruwe schets, tot aan de laatste afwerking van de opdracht.

  Wij zijn vanaf 2012 gespecialiseerd in Stuc Deco.

  Bekijk onze portfolio

  Timmerwerken

  Onze timmermannen zijn echte vakmensen en doen traditioneel timmerwerk tot aan restauratiewerk. Maatwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en trappen maken zij in onze eigen werkplaats. Het vervangen van een dak of het plaatsen van een klassiek inpandig balkon wordt ter plaatse verwezenlijkt.

  Restauratie en renovatie van monumenten is een bijzondere tak van het timmervak. Het is één van onze specialismen, wij werken dan ook met veel passie aan het beboud van waardevolle erfgoederen.

  Bekijk onze portfolio

  Meubelmakerij

  Keukens, eettafels, dressoirs, kasten, tuinbanken... Alle meubels maken wij op maat in elk model, materiaalsoort en in elke kleur die u wilt.

  U kunt ook bij ons terecht voor uw persoonlijke wens van een modern tv-meubel of voor de reparatie van een antiek kabinet. Voor inrichting van een winkel zijn er vele mogelijkheden binnen ons bereik.

  Bekijk onze portfolio

  Renovatie en restauratie

  Ook in het aanpassen van bestaande bouw heeft W. Brock & Zn ruime ervaring. Als u kiest voor verbouw of renovatie vinden we samen met u de oplossingen die passen bij het pand en zijn omgeving.

  Vakkundig verbouwen of renoveren vraagt om specialistische kennis. Onze medewerkers werken met inlevingsvermogen, toekomstvisie, vakmanschap en met oog voor detail aan uw project. U geniet van het comfort van nieuwbouw, terwijl de oorspronkelijke uitstraling van het pand behouden blijft.

  Bekijk onze portfolio

  Stuc Deco

  Stuc Deco is een hoogwaardige, decoratieve minerale stuc toepasbaar op vloeren, wanden en werkbladen (keuken, badkamer). Stuc Deco kan op elke stevige, droge ondergrond aangebracht worden zoals beton, hout, gipsachtige ondergronden maar ook op bestaande tegels. De stuc wordt aangebracht in laagdiktes van minder dan 1 mm, hierdoor ontstaat een gevarieerd patroon in elk gewenste kleur. Doormiddel van beschermingsproducten kan het oppervlak waterdicht worden gemaakt.

  Bekijk onze portfolio